Schutting Linden

Op zoek naar een beton schutting Linden? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton tuinschutting Linden. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Linden

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schutting Linden, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

De houten schutting Linden gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort schuttingen Linden bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Linden. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Linden.

Tuinschermen Linden

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Linden

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Linden.

Een tuinafscheiding kopen Linden hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Linden is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Linden. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze bezoekers gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of verzoek ons om een referentie tuin Linden.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Linden. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Linden gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Linden

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Linden. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Linden heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Linden

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wanssum
schutting Joure
schutting Geertruidenberg
schutting Werkhoven
schutting Stramproy
schutting Leek
schutting Bovensmilde
schutting Heerjansdam
schutting Oosthuizen
schutting Halfweg
schutting Noordwijkerhout
schutting Groenlo