Schutting Linden

Op zoek naar een nieuwe schutting Linden? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting Linden. Het monteren van een schuttingen Linden kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Linden

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Linden correct monteren. Iedere achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De basis van deze soort schuttingen Linden bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Linden.

Tuin schermen Linden

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Linden

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Linden: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting kopen Linden.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Linden is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Linden. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze klanten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Mogelijk hebben wij Linden eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Hier vind u de schuttingen die wij zetten Linden. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinschutting Linden gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Linden

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Linden is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Linden

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Michielsgestel
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Eemnes
schutting Sint Willebrord
schutting Halsteren
schutting Malden
schutting Schijndel
schutting Haastrecht
schutting Nuenen
schutting Vollenhove
schutting IJmond
schutting Scherpenzeel