Schutting s-Gravenzande

Op zoek naar een hout beton schutting bij u in s-Gravenzande? Prins schuttingen kan de schutting leveren of plaatsen de nieuwe schutting vakkundig en vlug voor u. We kunnen normaliter binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met bedreven medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van erfafscheidingen. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting s-Gravenzande

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van deze categorie erfafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen s-Gravenzande.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin in s-Gravenzande is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting zal vinden bij u in s-Gravenzande. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in s-Gravenzande.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! De volgende moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in s-Gravenzande.

Erfafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting s-Gravenzande

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Poort

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuin poorten.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Helmond Brandevoort
schutting Vierlingsbeek
schutting Sambeek
schutting Gieten
schutting Gennep
schutting Waardenburg
schutting Oude-Tonge
schutting Ittervoort
schutting Dieteren
schutting Horn
schutting Den Burg
schutting Heeze