Schutting Posterholt

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Posterholt? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Posterholt kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen zetten kunnen de betonschutting perfect zetten. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Posterholt

Een houten schutting vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. De palen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom uiterst geschikt voor erfafscheidingen. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Posterholt.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis in Posterholt is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin in Posterholt. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Posterholt? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die wij zetten in Posterholt. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Betonnen erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Posterholt

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!

Poort

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Halfweg
schutting Eefde
schutting Ede
schutting Annen
schutting Haalderen
schutting Nieuwstadt
schutting Zierikzee
schutting De Wijk
schutting Borger
schutting Strijen
schutting Oeffelt
schutting Avenhorn