Schutting Posterholt

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Posterholt? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Posterholt. Het bouwen van een schuttingen Posterholt kan meestal binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Posterholt

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Posterholt foutloos plaatsen. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Posterholt erg populair, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor deze soort schutting. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Posterholt bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor tuinafscheidingen Posterholt. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Posterholt.

Tuinschermen Posterholt

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Posterholt

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Posterholt: Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Posterholt die lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Posterholt.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Posterholt is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Posterholt zult aantreffen voor uw woning in Posterholt. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of vraag ons om een tuin Posterholt.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Posterholt. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Posterholt gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Posterholt

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor beton schutting Posterholt. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Posterholt

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Thorn
schutting Den Ham
schutting Grave
schutting Sint Annaland
schutting Someren
schutting Heeten
schutting Breedeweg
schutting Grou
schutting Herkenbosch
schutting Hardegarijp
schutting Stolwijk
schutting Helvoirt