Schutting Posterholt

Op zoek naar een beton schutting Posterholt? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting Posterholt. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Posterholt

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders doen dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Posterholt foutloos zetten. Iedere achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Posterholt erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Posterholt zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daarom hoogst bestemd voor schuttingen Posterholt. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Posterholt.

Tuin schermen Posterholt

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Posterholt

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Posterholt.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Posterholt is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google en u treft al gauw een tuinschutting Posterholt die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 82% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Mogelijk hebben we Posterholt eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle schuttingen die we zetten Posterholt. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Posterholt.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Posterholt

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Posterholt is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Posterholt

Een poort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kunt een keuze maken uit verschillende type tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Den Burg
schutting Raalte
schutting Kwintsheul
schutting Waalwijk
schutting Kaatsheuvel
schutting Odijk
schutting Zeeland
schutting Ursem
schutting Bocholtz
schutting Oudehaske
schutting Waspik
schutting Winterswijk