Schutting Borculo

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Borculo? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Borculo. Het monteren van een een schutting Borculo kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Borculo

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Borculo perfect monteren. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

De houten schuttingen Borculo vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Borculo bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Borculo.

Tuin schermen Borculo

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Borculo

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Borculo.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Borculo is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Borculo. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Borculo.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Borculo plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Borculo gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Borculo

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Borculo is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Borculo heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Borculo

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sleeuwijk
schutting Den Oever
schutting West-Terschelling
schutting Veen
schutting Hilvarenbeek
schutting Axel
schutting Heerenveen
schutting Hengelo
schutting Olst
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Zeewolde
schutting Renswoude