Schutting Borculo

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Borculo? Prins schuttingen kan de schuttingen Borculo leveren of monteren uw nieuwe schuttingen Borculo vakkundig en vlot voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schutting is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Borculo

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Borculo bent u zeker van een eerlijk eindproduct met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal afwijkend zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Borculo gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Borculo.

Tuin schermen Borculo

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Borculo

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Borculo uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Borculo die lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Borculo.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Borculo is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlug een schutting Borculo die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben wij Borculo eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Borculo zetten:

Schutting soorten

Schutting van hout.

Tuinschutting Borculo van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Borculo

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor beton schutting Borculo. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Borculo heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Borculo

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Tholen
schutting Wehl
schutting Oud-Vossemeer
schutting Heerlen
schutting Belfeld
schutting Alkmaar
schutting Heukelum
schutting Riethoven
schutting Spakenburg
schutting Etten-Leur
schutting Schinveld
schutting Roosendaal