Schutting Borculo

Op zoek naar een hout beton schutting bij u in Borculo? Wij kunnen de schutting bezorgen of monteren de nieuwe schutting vakkundig en vlot voor u. Het plaatsen van een schutting bij u in Borculo kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen kunnen de betonschutting perfect zetten. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Borculo

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Erfafscheiding kopen Borculo.

Een schutting kopen in Borculo hoeft nu niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Borculo is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis in Borculo. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Borculo? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Erfafscheiding kopen Borculo. Dat was nog nooit zo simpel! Deze onderstaande mooie erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Borculo.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Borculo

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de schuttingpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Poortdeur

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Haelen
schutting Baarlo
schutting Bakel
schutting ‘t Harde
schutting De Lier
schutting Reeuwijk
schutting Blaricum
schutting Zwartsluis
schutting Stramproy
schutting Haaften
schutting Waspik
schutting Oldebroek