Schutting Heffen

Op zoek naar een luxe schutting Heffen? Wij kunnen uw schutting Heffen leveren of plaatsen de nieuwe schutting Heffen bekwaam en snel voor u. Het zetten van een een schutting Heffen kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heffen

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schutting Heffen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

De houten schutting Heffen vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Heffen.

Tuinschermen Heffen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Heffen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Heffen.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Heffen is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Heffen zult tegenkomen voor uw woning in Heffen. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 82% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Heffen? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze volgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Heffen.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Heffen.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Heffen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Heffen is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Heffen

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Losser
schutting Ter Heijde
schutting Witmarsum
schutting Heteren
schutting Onstwedde
schutting Lochem
schutting Nieuwkuijk
schutting Naaldwijk
schutting Borger
schutting Fijnaart
schutting Woerden
schutting Havelte