Schutting Maassluis

Op zoek naar een luxe schutting Maassluis? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Maassluis. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Maassluis

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Maassluis bent u verzekerd van een correct eind resultaat met juiste garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Maassluis erg gewild, hedendaags kiezen minder particulieren voor deze soort tuinafscheiding. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Maassluis bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor schuttingen Maassluis. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Maassluis.

Tuin schermen Maassluis

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Maassluis

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Maassluis: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Maassluis die lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Maassluis.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Maassluis is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting Maassluis zal aantreffen voor uw woning in Maassluis. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres Maassluis? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Maassluis.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Maassluis gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Maassluis

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Maassluis nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur Maassluis

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Enter
schutting Muntendam
schutting Kwintsheul
schutting Beerta
schutting Assendelft
schutting Rotterdam
schutting Wagenborgen
schutting Kerkdriel
schutting Zwolle
schutting Oldebroek
schutting Meteren
schutting Den Ham