Schutting Maassluis

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Maassluis? Wij kunnen de schutting bezorgen of plaatsen uw nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. Het plaatsen van een schutting bij u in Maassluis kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van erfafscheidingen bent u verzekerd van een eerlijk resultaat met uitstekende garanties. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Maassluis

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Maassluis.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Maassluis is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we bij u in Maassluis voorheen een erfafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de erfafscheidingen die wij leveren in Maassluis. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Maassluis

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kunt kiezen uit verschillende modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Etten-Leur
schutting Egmond-Binnen
schutting Enter
schutting Middenmeer
schutting Assendelft
schutting Nieuwegein
schutting Heukelum
schutting Ouddorp
schutting Kaatsheuvel
schutting Wieringerwerf
schutting Nieuwveen
schutting Naaldwijk