Schutting Berg

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting in Berg? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van erfafscheidingen. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Berg kan meestal binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen bent u zeker van een perfect eind resultaat met juiste garanties. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin meestal ongelijk zijn. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Berg

Een houten schutting vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door uiterst geschikt voor erfafscheidingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Berg.

Een schutting plaatsen in Berg hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Berg is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Berg. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we bij u in Berg eerder een erfafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Erfafscheiding kopen Berg. Het was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die wij zetten in Berg. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Berg

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Woubrugge
schutting Akersloot
schutting Grou
schutting Almkerk
schutting Opheusden
schutting Meerkerk
schutting Oeffelt
schutting Hoogkerk
schutting Enter
schutting Roermond
schutting Etten-Leur
schutting Wervershoof