Schutting Berg

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Berg? Prins schuttingen kan uw schuttingen Berg op locatie brengen of monteren uw nieuwe schutting Berg vakbekwaam en snel voor u. Het zetten van een schuttingen Berg kan meestal binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Berg

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Berg, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Berg vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de klanten. De fundering van dit type schuttingen Berg bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Berg.

Tuinschermen Berg

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Berg

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Berg uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Berg.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Berg is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al snel een schutting Berg die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Of vraag ons om een adres Berg.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Berg.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton Schutting Berg gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Berg

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de beton schutting Berg is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur Berg

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zwammerdam
schutting Hellevoetsluis
schutting Tubbergen
schutting Simpelveld
schutting Lieshout
schutting Terheijden
schutting Barendrecht
schutting Beilen
schutting Uden
schutting Leuth
schutting Chaam
schutting Eersel