Schutting Berg

Op zoek naar een moderne schutting Berg? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Berg. Het monteren van een een schutting Berg kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Berg

Wij werken enkel met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen Berg. Iedere achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Berg erg populair, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Berg.

Tuin schermen Berg

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Berg

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Berg uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Berg.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Berg is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting Berg zult aantreffen voor uw woning in Berg. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Berg? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Schutting kopen Berg. Het was nog nooit zo makkelijk! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Berg plaatsen:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Berg.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Berg

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Berg nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Berg heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Berg

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Streefkerk
schutting Buitenpost
schutting Steenderen
schutting Wagenberg
schutting Herpen
schutting Diepenheim
schutting Oeffelt
schutting Holwerd
schutting Voerendaal
schutting Renswoude
schutting Westervoort
schutting Ouddorp