Schutting Wolfheze

Op internet aan het zoeken voor een hout beton schutting in Wolfheze? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting vakbekwaam en snel voor u. Het bouwen van een schutting bij u in Wolfheze kan meestal binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin meestal verschillend zijn. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Wolfheze

Een houten schutting vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom bijzonder geschikt voor schuttingen. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Het tuin scherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Wolfheze.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin in Wolfheze is nu erg handig. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een schutting die bij u past. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een tuin bij u in Wolfheze.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of erfafscheiding bij u in Wolfheze bouwen:

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Wolfheze

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Tuindeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Haaften
schutting Dedemsvaart
schutting Langerak
schutting Neer
schutting Wageningen
schutting Maasdijk
schutting Beegden
schutting Wijhe
schutting Oude-Tonge
schutting Langeraar
schutting Leeuwarden
schutting Wijlre