Schutting Wolfheze

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een beton schutting Wolfheze? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Wolfheze. Het bouwen van een schuttingen Wolfheze kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wolfheze

We werken alleen met ervaren medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Wolfheze. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Wolfheze zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Wolfheze.

Tuin schermen Wolfheze

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Wolfheze

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting plaatsen Wolfheze.

Een tuinafscheiding plaatsen Wolfheze hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Wolfheze is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Wolfheze. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Wolfheze? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! De onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Wolfheze.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Wolfheze van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Wolfheze

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Wolfheze niet uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Wolfheze

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kunt een keuze maken uit meerdere modellen tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Steenwijkerwold
schutting Werkendam
schutting Woudrichem
schutting Middelburg
schutting Nieuwegein
schutting Zeeland
schutting Bergen
schutting Hoogkerk
schutting Benschop
schutting Den Ham
schutting Wagenborgen
schutting Woudrichem