Schutting Sevenum

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting in Sevenum? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting. Het monteren van een schutting bij u in Sevenum kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het zetten van schuttingen bent u verzekerd van een correct eind resultaat met goede garanties. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. We zetten uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Sevenum

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie erfafscheiding. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Sevenum.

Een schutting plaatsen in Sevenum hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Sevenum is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlug een schutting die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de schutting foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Misschien hebben we bij u in Sevenum voorheen een erfafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Sevenum.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Sevenum

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit diverse type tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuinpoort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Hengelo
schutting Ittervoort
schutting Middenbeemster
schutting Lelystad
schutting Ulft
schutting Vuren
schutting Epe
schutting Esch
schutting Uithoorn
schutting Vianen
schutting Hengelo
schutting Vogelenzang