Schutting Sevenum

Op zoek naar een moderne schutting Sevenum? Wij kunnen uw schutting Sevenum leveren of plaatsen de nieuwe schutting Sevenum bekwaam en vlug voor u. Het monteren van een een schutting Sevenum kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sevenum

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Sevenum foutloos plaatsen. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van onze monteurs.

De houten schutting Sevenum vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort tuinafscheidingen Sevenum bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daarom hoogst bestemd voor schuttingen Sevenum. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Sevenum.

Tuinschermen Sevenum

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Sevenum

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Sevenum.

Een schutting plaatsen Sevenum hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Sevenum is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting Sevenum zult tegenkomen voor uw woning in Sevenum. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Sevenum? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Sevenum.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Sevenum gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Sevenum

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Sevenum niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!

Poort Sevenum

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt kiezen uit verschillende type poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ootmarsum
schutting Berg
schutting Albergen
schutting West-Terschelling
schutting Klazienaveen
schutting Reuver
schutting Geesteren
schutting Herkenbosch
schutting Zwolle
schutting Sommelsdijk
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Krimpen aan de Lek