Schutting Blanden

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Blanden? Wij kunnen de schuttingen Blanden leveren of monteren uw nieuwe schutting Blanden vakbekwaam en vlug voor u. Het monteren van een schuttingen Blanden kan gewoonlijk binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Blanden

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Blanden bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met juiste garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Blanden vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Blanden zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door buitengewoon bestemd voor schuttingen Blanden. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Blanden.

Tuin schermen Blanden

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Blanden

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Blanden.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Blanden is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Blanden zal tegenkomen voor uw woning in Blanden. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres Blanden.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Blanden. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Blanden gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Blanden

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor betonschuttingen Blanden. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Blanden

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kunt een keuze maken uit diverse soorten tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ulrum
schutting Tiel
schutting Hardegarijp
schutting Angeren
schutting Wolfheze
schutting Lierop
schutting Leens
schutting Liempde
schutting Kamerik
schutting Drogeham
schutting Reeuwijk
schutting Spaarndam