Schutting Blanden

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een beton schutting Blanden? Wij kunnen de schutting Blanden leveren of monteren de nieuwe schutting Blanden bekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de offerte en het plaatsen van de schutting is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Blanden

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Blanden bent u zeker van een eerlijk resultaat met goede garanties. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Blanden gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type schutting Blanden zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom zeer geschikt voor tuinafscheidingen Blanden. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Blanden.

Tuinschermen Blanden

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Blanden

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Blanden die zeer lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Blanden.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Blanden is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Blanden zult tegenkomen voor uw woning in Blanden. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 82% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een tuin Blanden.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of schutting Blanden bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Blanden gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Blanden

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor beton schutting Blanden. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur Blanden

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zwolle
schutting Venlo
schutting Goudswaard
schutting Lierop
schutting Tubbergen
schutting Leuth
schutting Vessem
schutting Culemborg
schutting Aalden
schutting Slagharen
schutting Luyksgestel
schutting Oosterland