Schutting Schoonbeek

Rond aan het kijken voor een beton schutting Schoonbeek? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe tuinschutting Schoonbeek. Het plaatsen van een een schutting Schoonbeek kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Schoonbeek

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schuttingen Schoonbeek, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Schoonbeek.

Tuinschermen Schoonbeek

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Schoonbeek

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Schoonbeek: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Schoonbeek.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Schoonbeek is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Schoonbeek zult vinden voor uw woning in Schoonbeek. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Zoekt u een referentie adres Schoonbeek? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Schoonbeek. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Schoonbeek plaatsen:

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting Schoonbeek.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Schoonbeek

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Schoonbeek nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Tuindeur Schoonbeek

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende poortdeuren.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Pannerden
schutting Haalderen
schutting Kesteren
schutting Maartensdijk
schutting Loon op Zand
schutting Scharwoude
schutting Sprundel
schutting Appingedam
schutting Warmenhuizen
schutting Hellevoetsluis
schutting Barendrecht
schutting Maasland