Schutting Benschop

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Benschop? Wij zijn de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Benschop. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Benschop

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Benschop bent u zeker van een perfect eind resultaat met goede garanties. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

De houten schutting Benschop gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Benschop.

Tuinschermen Benschop

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Benschop

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Benschop die lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Benschop.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Benschop is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting Benschop zult tegenkomen voor uw woning in Benschop. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Mogelijk hebben wij Benschop voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Benschop. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Benschop.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Benschop gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Benschop

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Benschop. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Benschop

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Callantsoog
schutting Damwoude
schutting Middenmeer
schutting Rijsbergen
schutting Soesterberg
schutting Werkendam
schutting Koudum
schutting Surhuisterveen
schutting Andijk
schutting Zwartewaal
schutting Rijssen
schutting Schagen