Schutting Benschop

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Benschop? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het zetten van uw schutting. We kunnen doorgaans binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met bedreven medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin vaak afwijkend zijn. Wij zetten uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Benschop

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie schutting. De beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Benschop.

Een erfafscheiding kopen in Benschop hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Benschop is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een schutting die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Benschop.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u de erfafscheidingen die we plaatsen in Benschop. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Benschop

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Poortdeur

Een poort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 300cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Purmerend
schutting Deest
schutting Hellevoetsluis
schutting Meijel
schutting Westerhoven
schutting Tollebeek
schutting Harkema
schutting Zandvoort
schutting Vaassen
schutting Hoeven
schutting Bosschenhoofd
schutting Soerendonk