Schutting Benschop

Op het web aan het kijken voor een nieuwe schutting Benschop? Prins schuttingen kan de schutting Benschop bezorgen of monteren uw nieuwe schutting Benschop vakkundig en vlug voor u. Het bouwen van een een schutting Benschop kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Benschop

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Benschop bent u verzekerd van een degelijk resultaat met juiste garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Benschop erg gewild, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Benschop zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Benschop.

Tuin schermen Benschop

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Benschop

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Benschop: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Benschop die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Benschop.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Benschop is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Benschop. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Benschop? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! De navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Benschop.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Benschop gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Benschop

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Benschop niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Benschop

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuin poorten.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gulpen
schutting Reeuwijk
schutting Sleeuwijk
schutting Eibergen
schutting Dinteloord
schutting Dinteloord
schutting Breedeweg
schutting Baarn
schutting Haaften
schutting Mijnsheerenland
schutting Breda
schutting Wijchen