Schutting Dessel

Op het net aan het kijken voor een beton schutting Dessel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne tuinschutting Dessel. Het plaatsen van een schuttingen Dessel kan normaliter binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dessel

Wij werken alleen met ervaren medewerkers welke niks anders doen dan het plaatsen van schutting Dessel. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Dessel vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type schuttingen Dessel bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Dessel.

Tuin schermen Dessel

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Dessel

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Dessel die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Dessel.

Een tuinafscheiding kopen Dessel hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Dessel is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Dessel. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een adres Dessel.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! De volgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Dessel.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Dessel van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Dessel

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Dessel niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Dessel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Dessel

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ulrum
schutting Oostrum
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Deurne
schutting Grubbenvorst
schutting Oldebroek
schutting Borger
schutting Haaren
schutting Haelen
schutting Aalsmeer
schutting Schinnen
schutting Heusden