Schutting Heerenveen

Op het net aan het zoeken voor een luxe schutting Heerenveen? Prins schuttingen kan de schutting Heerenveen op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Heerenveen bekwaam en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heerenveen

Onze ervaren bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Heerenveen foutloos zetten. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans afwijkend zijn. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schutting Heerenveen gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Heerenveen zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Heerenveen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Heerenveen.

Tuin schermen Heerenveen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Heerenveen

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Heerenveen: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Heerenveen.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Heerenveen is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al gauw een schutting Heerenveen die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Wellicht hebben wij Heerenveen voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of schutting Heerenveen plaatsen:

Schutting soorten

Schutting van hout.

Tuinschutting Heerenveen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Heerenveen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Heerenveen is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Heerenveen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Heerenveen

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Koudum
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Broek op Langedijk
schutting Broek in Waterland
schutting Zoetermeer
schutting Nunspeet
schutting Lopik
schutting Utrecht
schutting Breukelen
schutting Enter
schutting Olst
schutting Oosthuizen