Schutting Heerenveen

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Heerenveen? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Heerenveen kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met doorgewinterd medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans ongelijk zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Heerenveen

Een houten schutting vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom zeer geschikt voor schuttingen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Bangkirai hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Heerenveen.

Een erfafscheiding kopen in Heerenveen hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Heerenveen is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Heerenveen. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Misschien hebben we bij u in Heerenveen voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting bij u in Heerenveen plaatsen:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Heerenveen

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Tuindeur

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Zevenhuizen
schutting Akersloot
schutting Ommen
schutting Hoeven
schutting Drogeham
schutting Leerdam
schutting Esch
schutting Goedereede
schutting Zaamslag
schutting Almere-Haven
schutting Westerhoven
schutting Doorn