Schutting Blaasveld

Op zoek naar een hout beton schutting Blaasveld? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Blaasveld. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de schuttingen is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Blaasveld

Wij zetten al ruim 18 jaar schutting Blaasveld, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Blaasveld vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Blaasveld zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Blaasveld.

Tuinschermen Blaasveld

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Blaasveld

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Blaasveld uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Blaasveld.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Blaasveld is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Blaasveld zal aantreffen voor uw woning in Blaasveld. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Blaasveld.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Blaasveld.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Blaasveld.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Blaasveld

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor beton schutting Blaasveld. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Blaasveld

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Egmond aan Zee
schutting Obdam
schutting Tegelen
schutting Kerkdriel
schutting Odiliapeel
schutting Leunen
schutting Helmond
schutting Oostrum
schutting Oude Wetering
schutting Hardenberg
schutting Stramproy
schutting Zevenaar