Schutting Blaasveld

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting Blaasveld? Prins schuttingen kan de schuttingen Blaasveld op locatie brengen of monteren uw nieuwe schuttingen Blaasveld deskundig en vlug voor u. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Blaasveld

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Blaasveld bent u verzekerd van een goed eindproduct met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke tuin altijd afwijkend zijn. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Blaasveld erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor deze soort tuinafscheiding. De beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort schutting Blaasveld zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Blaasveld.

Tuinschermen Blaasveld

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Blaasveld

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Blaasveld.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Blaasveld is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google en u treft al vlug een tuinschutting Blaasveld die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een adres Blaasveld.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Blaasveld. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Blaasveld.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Blaasveld van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Blaasveld

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Blaasveld is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Blaasveld heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Blaasveld

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan kiezen uit verschillende soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 220cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Blerick
schutting Hoogeveen
schutting Monnickendam
schutting Middenbeemster
schutting Ooltgensplaat
schutting Schinveld
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting IJzendijke
schutting Rotterdam
schutting Nuenen
schutting Groenlo
schutting Venhuizen