Schutting Blaasveld

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting Blaasveld? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Blaasveld. We kunnen normaliter binnen 10 dagen een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 18 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. Elke tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw tuinafscheiding zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Schutting Blaasveld

De houten tuinafscheiding vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Blaasveld. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinafscheiding uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Blaasveld.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Blaasveld is nu erg handig. Zoek het op in Google en u treft al vlot een schutting die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Misschien hebben we Blaasveld eerder een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Blaasveld. Het was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting Blaasveld bouwen:

Schutting soorten

Schutting van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Blaasveld

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poort waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Enter
schutting Harlingen
schutting Bladel
schutting Maastricht
schutting Beekbergen
schutting Waalre
schutting Culemborg
schutting Baflo
schutting Vuren
schutting Enkhuizen
schutting Ouddorp
schutting Zevenhuizen