Schutting Bemmel

Rond aan het kijken voor een beton schutting Bemmel? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van uw schutting Bemmel. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bemmel

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Bemmel, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Bemmel gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Bemmel zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Bemmel.

Tuinschermen Bemmel

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Bemmel

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Bemmel die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Bemmel.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Bemmel is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Bemmel. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben we Bemmel voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Bemmel. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Bemmel gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Bemmel

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor betonschuttingen Bemmel. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Bemmel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Bemmel

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Millingen aan de Rijn
schutting Gemert
schutting Angeren
schutting Vroomshoop
schutting Helvoirt
schutting Eelde
schutting Maasland
schutting Belfeld
schutting Utrecht
schutting Vianen
schutting Kruiningen
schutting Berkel Rodenrijs