Schutting Bemmel

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Bemmel? Wij kunnen uw schutting bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Bemmel kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u zeker van een correct eind resultaat met juiste garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Bemmel

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. De palen van deze soort schutting zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Bemmel.

Via internet een schutting kopen voor uw huis in Bemmel is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Bemmel. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Mogelijk hebben wij bij u in Bemmel voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! De volgende moderne erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Bemmel.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Bemmel

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Ottersum
schutting Elim
schutting Breedeweg
schutting Nibbixwoud
schutting Oude-Tonge
schutting Breda
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Rolde
schutting Wamel
schutting Limmen
schutting Standdaarbuiten
schutting Franeker