Schutting Bemmel

Op internet aan het kijken voor een luxe schutting Bemmel? Wij kunnen uw schuttingen Bemmel leveren of zetten de nieuwe schuttingen Bemmel vakbekwaam en snel voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het monteren van de schuttingen is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bemmel

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schutting Bemmel, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Bemmel vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De palen van deze soort schutting Bemmel zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Bemmel.

Tuinschermen Bemmel

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Bemmel

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Bemmel die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Bemmel.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Bemmel is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Bemmel die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Mogelijk hebben wij Bemmel voorheen een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Bemmel. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Tuinschutting Bemmel gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Bemmel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Bemmel. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Tuindeur Bemmel

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Tricht
schutting Valkenburg
schutting Linne
schutting Voorthuizen
schutting Gasselternijveen
schutting Horst
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Callantsoog
schutting Boshoven
schutting Bleskensgraaf
schutting Aalburg
schutting Liessel