Schutting Brielle

Op het web aan het zoeken voor een beton schutting Brielle? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Brielle. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het monteren van de schuttingen is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Brielle

Onze bedreven bouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Brielle correct zetten. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Brielle erg populair, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor dit type schutting. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de particulieren. De fundering van dit type schuttingen Brielle bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor schuttingen Brielle. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Brielle.

Tuin schermen Brielle

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Brielle

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Brielle.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Brielle is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al gauw een tuinschutting Brielle die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of vraag ons om een tuin Brielle.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Brielle. Het was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Brielle plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Brielle.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Brielle

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor beton schutting Brielle. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Brielle

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lichtenvoorde
schutting Raamsdonk
schutting IJmond
schutting Bergum
schutting Veen
schutting Wageningen
schutting Zelhem
schutting Herpen
schutting Abcoude
schutting Belfeld
schutting Wanssum
schutting Delfzijl