Schutting Brielle

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Brielle? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. Het bouwen van een schutting bij u in Brielle kan normaliter binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Hout beton Schutting Brielle

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Bangkirai hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Brielle.

Een erfafscheiding plaatsen in Brielle hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Brielle is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van de erfafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Brielle? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Brielle. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle schuttingen die wij leveren in Brielle. Elke soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Brielle

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Baarle-Nassau
schutting Susteren
schutting Heel
schutting Riel
schutting Aalsmeer
schutting Achterveld
schutting IJsselmuiden
schutting Oosterhesselen
schutting Rockanje
schutting Beemster
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Haastrecht