Schutting Brielle

Op zoek naar een beton schutting Brielle? Prins schuttingen kan de schuttingen Brielle bezorgen of installeren uw nieuwe schutting Brielle vakbekwaam en vlug voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het monteren van de schuttingen is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Brielle

Wij werken alleen met doorgewinterd medewerkers die niets anders verrichten dan het monteren van schutting Brielle. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Brielle vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort schutting Brielle zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Brielle.

Tuinschermen Brielle

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Brielle

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Brielle uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Brielle.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Brielle is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Brielle. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie tuin Brielle.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of schutting Brielle zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Brielle gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Brielle

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor betonschuttingen Brielle. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Brielle

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Opperdoes
schutting Onstwedde
schutting Haaksbergen
schutting Stein
schutting Oudewater
schutting Zegge
schutting Vlijmen
schutting Vuren
schutting Lieshout
schutting Kockengen
schutting Zuidlaren
schutting Dodewaard