Schutting Slagharen

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een moderne schutting in Slagharen? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Slagharen kan meestal binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Slagharen

Een houten schutting vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Slagharen.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin in Slagharen is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis in Slagharen. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we bij u in Slagharen eerder een erfafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Slagharen zetten:

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Slagharen

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Poortdeur

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Gouda
schutting Eemnes
schutting Grave
schutting Merum
schutting Elst
schutting Cothen
schutting Almere-Stad
schutting Grootebroek
schutting Maurik
schutting Boekel
schutting Zevenaar
schutting Kudelstaart