Schutting Slagharen

Op zoek naar een luxe schutting Slagharen? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Slagharen. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Slagharen

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Slagharen bent u zeker van een correct eindproduct met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd anders zijn. We bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Slagharen vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. De palen van dit type schutting Slagharen zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Slagharen.

Tuin schermen Slagharen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Slagharen

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Slagharen.

Een tuinafscheiding plaatsen Slagharen hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Slagharen is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlot een tuinschutting Slagharen die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Misschien hebben wij Slagharen voorheen een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de schuttingen die wij zetten Slagharen. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Slagharen.

Semi luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout met Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Slagharen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor beton schutting Slagharen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur Slagharen

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oldemarkt
schutting Oldenzaal
schutting Middelburg
schutting Vessem
schutting Hulsberg
schutting Zwolle
schutting Middelstum
schutting Heythuysen
schutting Vlagtwedde
schutting Vaassen
schutting Geesteren
schutting Grootebroek