Schutting Slagharen

Op zoek naar een luxe schutting Slagharen? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het installeren van uw schutting Slagharen. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schuttingen is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Slagharen

Onze geroutineerde bouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Slagharen correct monteren. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Slagharen gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Slagharen.

Tuin schermen Slagharen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Slagharen

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Slagharen.

Een tuinafscheiding kopen Slagharen hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Slagharen is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Slagharen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze consumenten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Op zoek naar een referentie tuin Slagharen? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Hier vind u de schuttingen die wij zetten Slagharen. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Slagharen.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Slagharen

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Slagharen niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Slagharen

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bathmen
schutting Overloon
schutting Brakel
schutting Gorredijk
schutting Wervershoof
schutting Kapelle
schutting Hoek
schutting Alphen
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Zevenaar
schutting Zoeterwoude
schutting Nieuw Bergen