Schutting Handel

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Handel? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het installeren van schuttingen Handel. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Handel

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Handel bent u zeker van een goed resultaat met juiste garanties. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Handel gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. De palen van deze soort schutting Handel zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Handel.

Tuin schermen Handel

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Handel

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Handel die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Handel.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Handel is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Handel die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres Handel? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Handel. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u alle schuttingen die wij zetten Handel. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Schuttingen Handel gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Handel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Handel niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Handel

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuindeuren.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lage Zwaluwe
schutting Steenbergen
schutting Maarheeze
schutting Sittard
schutting Zevenaar
schutting Surhuisterveen
schutting Sommelsdijk
schutting Schaijk
schutting Langerak
schutting Ederveen
schutting Hengelo
schutting Genemuiden