Schutting Handel

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een beton schutting in Handel? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het monteren van de erfafscheiding is ca. 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen bouwen kunnen de luxe erfafscheiding perfect monteren. Het is relevant dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. We bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Handel

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de klanten. Het grote pluspunt van deze soort erfafscheiding is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Handel.

Een schutting kopen in Handel hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Handel is nu erg handig. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een erfafscheiding die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de consumenten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres bij u in Handel? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Handel. Het was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u alle schuttingen die we plaatsen in Handel. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Hout beton schuttingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Betonnen erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Handel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poort

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Hengelo
schutting Oude-Tonge
schutting Waalwijk
schutting Dirksland
schutting Culemborg
schutting Driel
schutting Arnhem
schutting Leunen
schutting Eijsden
schutting Hoogkarspel
schutting Den Helder
schutting Denekamp