Schutting Handel

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting Handel? Wij kunnen de schuttingen Handel op locatie brengen of monteren uw nieuwe schuttingen Handel vakbekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Handel

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Handel bent u verzekerd van een correct eindproduct met goede garanties. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin gewoonlijk verschillend zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

De houten schuttingen Handel vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Handel.

Tuinschermen Handel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Handel

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Handel: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Handel.

Een tuinafscheiding kopen Handel hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Handel is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Handel. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Of verzoek ons om een referentie adres Handel.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of schutting Handel bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Schuttingen Handel van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Handel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor betonschuttingen Handel. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Poort Handel

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 270cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Schoonoord
schutting Weerselo
schutting Echt
schutting Tegelen
schutting Ootmarsum
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Wijk aan Zee
schutting Uitgeest
schutting Nieuwe Pekela
schutting Vessem
schutting Lekkerkerk
schutting Nieuwe Pekela