Schutting Roosdaal

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting Roosdaal? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting Roosdaal. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Roosdaal

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Roosdaal bent u zeker van een eerlijk eind resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak anders zijn. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Roosdaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Roosdaal.

Tuin schermen Roosdaal

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Roosdaal

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Roosdaal: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Roosdaal die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Roosdaal.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Roosdaal is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al snel een tuinschutting Roosdaal die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie tuin Roosdaal? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Roosdaal.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Roosdaal van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Roosdaal

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Roosdaal niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur Roosdaal

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Extra brede poort waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Egmond-Binnen
schutting Stellendam
schutting Doetinchem
schutting Lage Zwaluwe
schutting Hoogwoud
schutting Someren
schutting Kaatsheuvel
schutting Biddinghuizen
schutting Nagele
schutting Havelte
schutting Leerdam
schutting Boxtel