Schutting Roosdaal

Rond aan het kijken voor een moderne tuinafscheiding Roosdaal? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting Roosdaal. Het zetten van een tuinafscheiding Roosdaal kan meestal binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met ervaren schuttingbouwers welke niks anders verrichten dan het installeren van tuinafscheidingen. Het is relevant dat de tuinafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Schutting Roosdaal

De houten tuinafscheiding gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Roosdaal bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een beton paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinafscheiding kopen Roosdaal.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Roosdaal is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinafscheiding voor uw achtertuin Roosdaal. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 70& van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of verzoek ons om een referentie adres Roosdaal.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Roosdaal. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Roosdaal

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Poort

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Hasselt
schutting Margraten
schutting Grootegast
schutting Wanroij
schutting Giessenburg
schutting Breezand
schutting Almkerk
schutting Lopik
schutting Soest
schutting Asperen
schutting Doorwerth
schutting Biezelinge