Schutting Westerhoven

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting in Westerhoven? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe erfafscheiding. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Westerhoven kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met ervaren personeel welke niets anders verrichten dan het monteren van schuttingen. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls verschillend zijn. We zetten uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Westerhoven

De houten schutting gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de bezoekers. De palen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Erfafscheiding plaatsen Westerhoven.

Een schutting plaatsen in Westerhoven hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Westerhoven is nu erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis in Westerhoven. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Westerhoven.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Erfafscheiding kopen Westerhoven. Het was nog nooit zo simpel! Deze onderstaande fraaie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Westerhoven.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Westerhoven

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
U kunt kiezen uit verschillende modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Sommelsdijk
schutting Dieren
schutting Blijham
schutting Lexmond
schutting Limmen
schutting Lunteren
schutting Ottersum
schutting Rilland
schutting Lisse
schutting Waspik
schutting Geervliet
schutting Zwammerdam