Schutting Westerhoven

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting Westerhoven? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne tuinschutting Westerhoven. Het bouwen van een schuttingen Westerhoven kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Westerhoven

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Westerhoven bent u zeker van een correct resultaat met goede garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Westerhoven erg populair, hedendaags kiezen minder particulieren voor dit type schutting. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de klanten. De palen van dit type schutting Westerhoven zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Westerhoven.

Tuin schermen Westerhoven

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Westerhoven

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Westerhoven uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Westerhoven.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Westerhoven is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al snel een schutting Westerhoven die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Westerhoven? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Westerhoven.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Westerhoven.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Westerhoven

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Westerhoven niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Poortdeur Westerhoven

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vogelwaarde
schutting Nistelrode
schutting Erp
schutting Vledder
schutting Bussum
schutting Hallum
schutting Ittervoort
schutting Wassenaar
schutting Waspik
schutting Achterveld
schutting Oosterhout
schutting Elst