Schutting Eksel

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting Eksel? Prins schuttingen kan de schuttingen Eksel op locatie brengen of monteren de nieuwe schutting Eksel bekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Eksel

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Eksel bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met juiste garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Eksel erg gewild, hedendaags zoeken minder consumenten voor dit type schutting. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote voordeel van deze tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Eksel.

Tuinschermen Eksel

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Eksel

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Eksel.

Een schutting plaatsen Eksel hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Eksel is hedendaags erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Eksel. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Wellicht hebben wij Eksel voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Eksel. Dat was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Eksel bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Eksel gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Eksel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Eksel nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Eksel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Eksel

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Milheeze
schutting Neer
schutting Hellevoetsluis
schutting Leiden
schutting Den Burg
schutting Ede
schutting Bussum
schutting Rijssen
schutting Rheden
schutting Delfzijl
schutting Ooltgensplaat
schutting Andelst