Schutting Waspik

Op zoek naar een moderne schutting Waspik? Wij kunnen uw schuttingen Waspik bezorgen of installeren uw nieuwe schuttingen Waspik deskundig en vlot voor u. Het plaatsen van een schuttingen Waspik kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Waspik

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Waspik correct monteren. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Waspik erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor deze soort schutting. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De palen van deze soort schutting Waspik zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Waspik.

Tuin schermen Waspik

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Waspik

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Waspik uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Waspik: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Waspik.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Waspik is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlug een schutting Waspik die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 82% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie tuin Waspik? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Waspik zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Waspik gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Waspik

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Waspik is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Waspik heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Waspik

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nuth
schutting Langenboom
schutting ‘s Gravenmoer
schutting Dodewaard
schutting Esch
schutting Luyksgestel
schutting Ruurlo
schutting Milheeze
schutting Fijnaart
schutting Marknesse
schutting Dordrecht
schutting Aardenburg