Schutting Waspik

Rond aan het kijken voor een beton schutting Waspik? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Waspik. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Waspik

Wij werken enkel met ervaren personeel die niks anders doen dan het zetten van schutting Waspik. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. De basis van dit type tuinafscheidingen Waspik bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Waspik.

Tuin schermen Waspik

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Waspik

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Waspik uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Waspik.

Een schutting plaatsen Waspik hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Waspik is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Waspik. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 80% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres Waspik.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Waspik.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Schuttingen Waspik van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Waspik

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Waspik is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Waspik

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Voorthuizen
schutting Hulst
schutting Assendelft
schutting Sas van Gent
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Grubbenvorst
schutting IJsselstein
schutting Nieuw Bergen
schutting Milsbeek
schutting Zaltbommel
schutting Kerkrade
schutting Bergen