Schutting Heythuysen

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Heythuysen? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de erfafscheiding is circa 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u verzekerd van een eerlijk resultaat met goede garanties. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Heythuysen

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model erfafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Heythuysen.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Heythuysen is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte erfafscheiding zal vinden bij u in Heythuysen. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 70& van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres bij u in Heythuysen? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of erfafscheiding bij u in Heythuysen plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schutting gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Heythuysen

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Lierop
schutting Wijhe
schutting ‘s Gravenmoer
schutting Standdaarbuiten
schutting Teteringen
schutting ‘t Veld
schutting Soest
schutting Rotterdam
schutting Egmond-Binnen
schutting Cothen
schutting Asperen
schutting Udenhout