Schutting Heythuysen

Op zoek naar een beton tuinafscheiding Heythuysen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinafscheiding Heythuysen. Het monteren van een tuinafscheiding Heythuysen kan doorgaans binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan tuinafscheidingen monteren kunnen de luxe tuinafscheiding foutloos zetten. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin meestal anders zijn. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Schutting Heythuysen

Een houten schutting vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinafscheiding plaatsen Heythuysen.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Heythuysen is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste tuinafscheiding zult tegenkomen Heythuysen. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van de schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we Heythuysen eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die we leveren Heythuysen. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheiding van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Heythuysen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit diverse type poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Halfweg
schutting Uitgeest
schutting Mook
schutting Bodegraven
schutting Ursem
schutting Oldebroek
schutting Borne
schutting Diessen
schutting Jubbega
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Ammerzoden
schutting Nuenen