Schutting Middelharnis

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Middelharnis? Wij kunnen de schuttingen Middelharnis leveren of installeren uw nieuwe schutting Middelharnis vakkundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de schutting is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Middelharnis

Onze ervaren bouwers die niets anders doen dan schuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Middelharnis foutloos monteren. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls afwijkend zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Middelharnis vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De fundering van dit type schuttingen Middelharnis bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Middelharnis.

Tuin schermen Middelharnis

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Middelharnis

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Middelharnis.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Middelharnis is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Middelharnis zult vinden voor uw woning in Middelharnis. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben we Middelharnis eerder een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Middelharnis. Dat was nog nooit zo makkelijk! De navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Middelharnis.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Middelharnis van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Middelharnis

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat een beton schutting Middelharnis is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Middelharnis

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuindeuren.

Houten poortdeur op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 250cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Midwoud
schutting Dinxperlo
schutting Bocholtz
schutting Assendelft
schutting Rhenen
schutting Herpen
schutting Nijkerkerveen
schutting Assendelft
schutting Oosterhesselen
schutting Den Bosch
schutting Nijmegen
schutting Roosendaal