Schutting Middelharnis

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Middelharnis? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Middelharnis kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen bouwen kunnen de luxe schutting perfect monteren. Elke achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Middelharnis

Een houten schutting vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit model erfafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Middelharnis.

Een erfafscheiding plaatsen in Middelharnis hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Middelharnis is nu erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste erfafscheiding zal aantreffen bij u in Middelharnis. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres bij u in Middelharnis? Vraag het ons, misschien hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type schuttingen of erfafscheiding bij u in Middelharnis bouwen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Middelharnis

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Oude Pekela
schutting Overasselt
schutting Schoonhoven
schutting Dommelen
schutting Scherpenisse
schutting Opheusden
schutting Bathmen
schutting Appingedam
schutting Musselkanaal
schutting Ruinerwold
schutting Diessen
schutting Mijnsheerenland