Schutting Droogenbroeck

Op het web aan het kijken voor een beton schutting Droogenbroeck? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting Droogenbroeck. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Droogenbroeck

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Droogenbroeck perfect plaatsen. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Droogenbroeck erg populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor deze categorie schutting. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor schuttingen Droogenbroeck. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Droogenbroeck.

Tuinschermen Droogenbroeck

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Droogenbroeck

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Droogenbroeck.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Droogenbroeck is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al snel een tuinschutting Droogenbroeck die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Of vraag ons om een tuin Droogenbroeck.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Droogenbroeck.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Droogenbroeck gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Droogenbroeck

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor betonschuttingen Droogenbroeck. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Droogenbroeck heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Droogenbroeck

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
U kunt kiezen uit diverse soorten poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Amersfoort
schutting Laren
schutting Nijmegen
schutting Balkbrug
schutting Scherpenisse
schutting Harderwijk
schutting Beerta
schutting Pijnacker
schutting Ulft
schutting Benthuizen
schutting Velserbroek
schutting Nieuwe Pekela