Schutting Hazerswoude-Rijndijk

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Hazerswoude-Rijndijk? Prins schuttingen kan uw schutting leveren of plaatsen de nieuwe schutting deskundig en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen kunnen de tuinafscheiding correct zetten. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Hazerswoude-Rijndijk

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor dit type schutting. De beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De palen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Bangkirai hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Hazerswoude-Rijndijk.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Hazerswoude-Rijndijk is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting zal tegenkomen bij u in Hazerswoude-Rijndijk. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres bij u in Hazerswoude-Rijndijk? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Erfafscheiding kopen Hazerswoude-Rijndijk. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! De volgende fraaie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Hazerswoude-Rijndijk.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Hazerswoude-Rijndijk

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende poortdeuren.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Klazienaveen
schutting Koudum
schutting Loon op Zand
schutting Dirksland
schutting Zoeterwoude
schutting Kamperland
schutting Winsum
schutting Gorinchem
schutting Monnickendam
schutting Maasbracht
schutting Minnertsga
schutting Holten