Schutting Hazerswoude-Rijndijk

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Hazerswoude-Rijndijk? Wij kunnen uw schutting Hazerswoude-Rijndijk bezorgen of installeren uw nieuwe schutting Hazerswoude-Rijndijk deskundig en snel voor u. Het zetten van een schuttingen Hazerswoude-Rijndijk kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hazerswoude-Rijndijk

We werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers welke niets anders doen dan het plaatsen van schuttingen Hazerswoude-Rijndijk. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Hazerswoude-Rijndijk erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor deze soort tuinafscheiding. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Hazerswoude-Rijndijk bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Hazerswoude-Rijndijk.

Tuin schermen Hazerswoude-Rijndijk

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Hazerswoude-Rijndijk

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Hazerswoude-Rijndijk uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Hazerswoude-Rijndijk: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Hazerswoude-Rijndijk.

Een schutting plaatsen Hazerswoude-Rijndijk hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Hazerswoude-Rijndijk is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al snel een tuinschutting Hazerswoude-Rijndijk die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. We kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een tuin Hazerswoude-Rijndijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Hazerswoude-Rijndijk zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Hazerswoude-Rijndijk van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Hazerswoude-Rijndijk

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Hazerswoude-Rijndijk niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Hazerswoude-Rijndijk

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dommelen
schutting Steenderen
schutting Oosterhout
schutting Egmond aan Zee
schutting Stellendam
schutting Maasbracht
schutting Helvoirt
schutting Beerta
schutting Heythuysen
schutting Harkema
schutting Haaften
schutting Sommelsdijk