Schutting Hazerswoude-Rijndijk

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Hazerswoude-Rijndijk? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting Hazerswoude-Rijndijk. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hazerswoude-Rijndijk

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Hazerswoude-Rijndijk bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met goede garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Hazerswoude-Rijndijk vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Hazerswoude-Rijndijk.

Tuinschermen Hazerswoude-Rijndijk

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Hazerswoude-Rijndijk

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Hazerswoude-Rijndijk uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Hazerswoude-Rijndijk.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Hazerswoude-Rijndijk is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting Hazerswoude-Rijndijk zal aantreffen voor uw woning in Hazerswoude-Rijndijk. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Hazerswoude-Rijndijk? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of schutting Hazerswoude-Rijndijk zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Hazerswoude-Rijndijk van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Hazerswoude-Rijndijk

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Hazerswoude-Rijndijk is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Hazerswoude-Rijndijk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Hazerswoude-Rijndijk

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kan een keuze maken uit meerdere type poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting IJmond
schutting Lelystad
schutting Riethoven
schutting Leiden
schutting Middelrode
schutting Gaanderen
schutting Ruinen
schutting Panningen
schutting Zierikzee
schutting Leunen
schutting Breda
schutting Wijk bij Duurstede