Schutting Vlissingen

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Vlissingen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Hout beton Schutting Vlissingen

De houten schutting vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de beton erfafscheiding. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Het tuin scherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Vlissingen.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Vlissingen is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Mogelijk hebben we bij u in Vlissingen voorheen een erfafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende moderne erfafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Vlissingen.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Vlissingen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te leveren!!

Poort

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Ommen
schutting Wagenberg
schutting Cothen
schutting Ulvenhout
schutting Losser
schutting IJzendijke
schutting Nuland
schutting Cuijk
schutting Mijdrecht
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Bergschenhoek
schutting De Lutte