Schutting Vlissingen

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting Vlissingen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne schutting Vlissingen. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vlissingen

We werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen Vlissingen. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting Vlissingen zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Vlissingen.

Tuinschermen Vlissingen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Vlissingen

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Vlissingen.

Een schutting kopen Vlissingen hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Vlissingen is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting Vlissingen zult aantreffen voor uw woning in Vlissingen. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze site? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Wellicht hebben we Vlissingen voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die wij plaatsen Vlissingen. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Vlissingen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Vlissingen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Vlissingen is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!

Poort Vlissingen

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit meerdere type tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Delfzijl
schutting Franeker
schutting Heeze
schutting Epe
schutting Marknesse
schutting Loenen
schutting Bleiswijk
schutting Maassluis
schutting Lunteren
schutting Son
schutting Denekamp
schutting Zuidland