Schutting Vlissingen

Op zoek naar een nieuwe schutting Vlissingen? Prins schuttingen kan uw schutting Vlissingen op locatie brengen of monteren uw nieuwe schuttingen Vlissingen vakbekwaam en vlot voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schutting is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vlissingen

We werken enkel met bedreven personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Vlissingen. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type schutting Vlissingen zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Vlissingen.

Tuinschermen Vlissingen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Vlissingen

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Vlissingen die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Vlissingen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Vlissingen is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting Vlissingen zult vinden voor uw woning in Vlissingen. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Vlissingen? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Vlissingen. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Vlissingen.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Vlissingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Vlissingen

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Vlissingen is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Vlissingen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Vlissingen

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuin poorten.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heenvliet
schutting Maasdijk
schutting De Zilk
schutting Tolkamer
schutting Vessem
schutting Nieuwleusen
schutting Bodegraven
schutting Zandvoort
schutting Kruisland
schutting Hardegarijp
schutting Arcen
schutting Rossum