Schutting Nijlen

Op zoek naar een hout beton schutting Nijlen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinafscheiding Nijlen. Het bouwen van een schutting Nijlen kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met ervaren medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van tuinafscheidingen. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin meestal verschillend zijn. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

Schutting Nijlen

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. De basis van dit type schuttingen Nijlen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinafscheiding met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Tuinafscheiding kopen Nijlen.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Nijlen is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinafscheiding voor uw achtertuin Nijlen. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of vraag ons om een tuin Nijlen.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Nijlen zetten:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Nijlen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuindeuren.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Menaldum
schutting Bennebroek
schutting Wognum
schutting Steenwijkerwold
schutting Bunnik
schutting Lent
schutting Marum
schutting Boekel
schutting Nieuwleusen
schutting Langerak
schutting Millingen aan de Rijn