Schutting Nijlen

Rond aan het kijken voor een beton schutting Nijlen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Nijlen. Het bouwen van een schuttingen Nijlen kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nijlen

Wij werken alleen met ervaren schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schutting Nijlen. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Nijlen erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen Nijlen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Nijlen. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Nijlen.

Tuin schermen Nijlen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Nijlen

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Nijlen uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Nijlen: Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Nijlen.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Nijlen is nu erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Nijlen. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Zoekt u een referentie tuin Nijlen? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u de schuttingen die wij plaatsen Nijlen. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Nijlen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Nijlen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Nijlen niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Poortdeur Nijlen

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Naaldwijk
schutting Deil
schutting Kaatsheuvel
schutting Lisse
schutting Ter Apel
schutting Schoonoord
schutting Echt
schutting Hippolytushoef
schutting Heenvliet
schutting Terneuzen
schutting Echt
schutting Ommen