Schutting Hapert

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Hapert? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de erfafscheiding is ongeveer 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met goede garanties. Het is relevant dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Hapert

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van deze soort erfafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor erfafscheidingen. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Erfafscheiding plaatsen Hapert.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Hapert is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Zoekt u een referentie tuin bij u in Hapert? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Erfafscheiding kopen Hapert. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u de erfafscheidingen die we zetten in Hapert. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Hapert

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Tuindeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 260cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Groningen
schutting Helmond
schutting Lelystad
schutting Numansdorp
schutting Odoorn
schutting Standdaarbuiten
schutting Soest
schutting Vollenhove
schutting Stiens
schutting Bathmen
schutting Baarn
schutting Lierop