Schutting Bunschoten

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Bunschoten? Prins schuttingen kan uw schuttingen Bunschoten bezorgen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Bunschoten vakkundig en vlot voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schutting is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bunschoten

Onze bedreven bouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Bunschoten perfect zetten. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke tuin altijd afwijkend zijn. We zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Bunschoten.

Tuin schermen Bunschoten

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Bunschoten

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Bunschoten uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Bunschoten: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Bunschoten die lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Bunschoten.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Bunschoten is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google en u treft al vlot een tuinschutting Bunschoten die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie tuin Bunschoten? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Bunschoten. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Bunschoten plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schutting Bunschoten.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Bunschoten

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor beton schutting Bunschoten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Bunschoten

Een poort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 2 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ammerzoden
schutting Ens
schutting Elburg
schutting Hengelo
schutting Purmerend
schutting Nagele
schutting Chaam
schutting Roelofsarendsveen
schutting Oud-Heusden
schutting Heiloo
schutting Huister Heide
schutting Eerbeek