Schutting Bunschoten

Rond aan het kijken voor een luxe erfafscheiding in Bunschoten? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het zetten van schuttingen bent u verzekerd van een eerlijk resultaat met juiste garanties. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Bunschoten

Voor vele jaren was de houten schutting populair, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor dit type schutting. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor erfafscheidingen. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Bunschoten.

Een erfafscheiding kopen in Bunschoten hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Bunschoten is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin in Bunschoten. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de consumenten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Bunschoten.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende fraaie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Bunschoten.

Erfafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton schutting gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Bunschoten

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Gennep
schutting Erp
schutting Klaaswaal
schutting Almkerk
schutting Amersfoort
schutting Middelsluis
schutting Bemmel
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Olst
schutting Baarn
schutting Leiden
schutting Kapelle