Schutting Bunschoten

Op zoek naar een nieuwe schutting Bunschoten? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Bunschoten. Het plaatsen van een schuttingen Bunschoten kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bunschoten

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Bunschoten perfect zetten. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. De palen van deze soort schutting Bunschoten zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Bunschoten.

Tuin schermen Bunschoten

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Bunschoten

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Bunschoten die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Bunschoten.

Een schutting kopen Bunschoten hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Bunschoten is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlug een tuinschutting Bunschoten die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Bunschoten.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Bunschoten. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Bunschoten van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Bunschoten

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat een beton schutting Bunschoten is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur Bunschoten

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Muntendam
schutting Venlo
schutting Doetinchem
schutting Riel
schutting Brielle
schutting Voerendaal
schutting Deest
schutting Leiden
schutting Hengelo
schutting Staphorst
schutting Tegelen
schutting Emmeloord