Schutting Petten

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Petten? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting Petten. Het plaatsen van een schuttingen Petten kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Petten

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Petten perfect plaatsen. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans afwijkend zijn. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Petten vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. De palen van dit type schutting Petten zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Petten.

Tuin schermen Petten

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Petten

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Petten: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Petten.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Petten is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting Petten zult vinden voor uw woning in Petten. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben wij Petten voorheen een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Schutting kopen Petten. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Petten. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Petten gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Petten

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor beton schutting Petten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Petten heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Petten

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kunt een keuze maken uit meerdere soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 300cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oost-Souburg
schutting Ruinen
schutting Rockanje
schutting Aardenburg
schutting Nieuwkoop
schutting Oud-Beijerland
schutting Oude Pekela
schutting Oldenzaal
schutting Middenbeemster
schutting Den Bosch
schutting Middelsluis
schutting Avenhorn