Schutting Petten

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Petten? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het plaatsen van de erfafscheiding is plusminus 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen monteren kunnen de erfafscheiding perfect plaatsen. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls verschillend zijn. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Petten

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor deze soort schutting. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor schuttingen. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Petten.

Een schutting plaatsen in Petten hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Petten is nu erg handig. Zoek het op in Google en u treft al vlot een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de consumenten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Op zoek naar een referentie adres bij u in Petten? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Erfafscheiding kopen Petten. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Petten zetten:

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Petten

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Rolde
schutting Hoevelaken
schutting Drunen
schutting Riethoven
schutting Limbricht
schutting Hoogezand
schutting Heech
schutting Wommels
schutting Delfzijl
schutting Ter Apel
schutting Delden
schutting Ruinen