Schutting Petten

Op zoek naar een moderne schutting Petten? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Petten. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Petten

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Petten bent u verzekerd van een correct eindproduct met juiste garanties. Elke achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. De basis van dit type schuttingen Petten bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Petten. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Petten.

Tuin schermen Petten

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Petten

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Petten.

Een schutting plaatsen Petten hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Petten is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting Petten zal tegenkomen voor uw woning in Petten. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een tuin Petten.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Schutting kopen Petten. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Petten bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Petten gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Petten

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Petten nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Petten heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Petten

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heeze
schutting Kockengen
schutting Brakel
schutting Zegveld
schutting Ursem
schutting Vogelenzang
schutting Meerlo
schutting Nieuw Bergen
schutting Bedum
schutting Kaatsheuvel
schutting Gulpen
schutting Naarden