Schutting Maasbree

Rond aan het kijken voor een beton schutting Maasbree? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting Maasbree. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Maasbree

We werken alleen met ervaren personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Maasbree. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Maasbree erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor deze soort schutting. De beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de klanten. De fundering van deze soort schuttingen Maasbree bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Maasbree.

Tuin schermen Maasbree

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Maasbree

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Maasbree.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Maasbree is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al gauw een schutting Maasbree die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wellicht hebben we Maasbree voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Deze navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Maasbree.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Maasbree gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Maasbree

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting Maasbree is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Maasbree

Een poort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zwanenburg
schutting Gouderak
schutting Giesbeek
schutting Breugel
schutting Herwijnen
schutting Uithoorn
schutting Berlikum
schutting Oosthuizen
schutting Beekbergen
schutting Mierlo
schutting Koewacht
schutting Middelharnis