Schutting Maasbree

Rond aan het kijken voor een beton schutting Maasbree? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Maasbree. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de schutting is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Maasbree

We werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Maasbree. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak ongelijk zijn. We bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Maasbree gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type tuinafscheiding Maasbree zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Door de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Maasbree.

Tuinschermen Maasbree

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Maasbree

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Maasbree.

Een tuinafscheiding kopen Maasbree hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Maasbree is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlug een tuinschutting Maasbree die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 75% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of vraag ons om een tuin Maasbree.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Maasbree. Het was nog nooit zo makkelijk! De navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Maasbree.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Maasbree van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Maasbree

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Maasbree niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Maasbree heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Maasbree

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Smilde
schutting Onstwedde
schutting Zwanenburg
schutting Nieuwleusen
schutting Hengelo
schutting Soesterberg
schutting Eersel
schutting Lieshout
schutting Mill
schutting Margraten
schutting Megen
schutting Renkum