Schutting Maasbree

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Maasbree? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van erfafscheidingen. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met ervaren medewerkers die niets anders verrichten dan het monteren van schuttingen. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

Hout beton Schutting Maasbree

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton erfafscheiding. De palen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal rot niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Erfafscheiding plaatsen Maasbree.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Maasbree is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 72% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Wellicht hebben wij bij u in Maasbree voorheen een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende fraaie erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Maasbree.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Maasbree

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de schuttingpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Kerkrade
schutting West-Terschelling
schutting Staphorst
schutting Wijchen
schutting Heerlen
schutting Lochem
schutting Renkum
schutting Hoek van Holland
schutting Lieshout
schutting Avenhorn
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Goirle