Schutting Spouwen

Op het web aan het zoeken voor een beton schutting Spouwen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting Spouwen. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Spouwen

Onze ervaren bouwers die niets anders doen dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Spouwen perfect monteren. Elke achtertuin is anders, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Spouwen erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie schutting. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor schuttingen Spouwen. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Spouwen.

Tuinschermen Spouwen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Spouwen

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Spouwen die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Spouwen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Spouwen is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Spouwen zult aantreffen voor uw woning in Spouwen. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een tuin Spouwen.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Spouwen. Het was nog nooit zo gemakkelijk! De onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Spouwen.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Spouwen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Spouwen

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Spouwen niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Spouwen

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poortdeur op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heesch
schutting Lent
schutting Amsterdam
schutting Philippine
schutting Doorn
schutting Oude-Tonge
schutting Oostburg
schutting Baarle-Hertog
schutting Hardenberg
schutting Oenkerk
schutting Renswoude
schutting Diepenveen