Schutting Spouwen

Rond aan het kijken voor een beton schutting Spouwen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Spouwen. Het bouwen van een schuttingen Spouwen kan normaliter binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Spouwen

We werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers welke niks anders doen dan het installeren van schutting Spouwen. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de klanten. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door uiterst geschikt voor tuinafscheidingen Spouwen. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Spouwen.

Tuin schermen Spouwen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Spouwen

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Spouwen: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Spouwen.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Spouwen is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google en u treft al vlot een schutting Spouwen die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie tuin Spouwen.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Spouwen.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinschutting Spouwen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Spouwen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor betonschuttingen Spouwen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Spouwen

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan kiezen uit verschillende type tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ridderkerk
schutting Delfzijl
schutting Geffen
schutting Diessen
schutting Rilland
schutting Culemborg
schutting Heerde
schutting Gieten
schutting Nuenen
schutting Staphorst
schutting Gorinchem
schutting Scharwoude