Schutting Deurne

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting in Deurne? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met ervaren medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van erfafscheidingen. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Deurne

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags zoeken minder consumenten voor deze soort erfafscheiding. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van deze soort erfafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Deurne.

Een schutting plaatsen in Deurne hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Deurne is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Deurne. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben wij bij u in Deurne voorheen een erfafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Deurne.

Schutting soorten

Erfafscheiding van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Beton erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Deurne

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede poort waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Leusden
schutting Doetinchem
schutting Didam
schutting Blijham
schutting Geertruidenberg
schutting Ospel
schutting Melick
schutting Zundert
schutting Groet
schutting Oldenzaal
schutting Doesburg
schutting Hoek van Holland