Schutting Hamont

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Hamont? Wij kunnen uw schutting Hamont op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting Hamont vakkundig en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hamont

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Hamont correct zetten. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Hamont gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Hamont.

Tuinschermen Hamont

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Hamont

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Hamont die zeer lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Hamont.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Hamont is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting Hamont zal aantreffen voor uw woning in Hamont. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 71% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin Hamont.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Hamont. Het was nog nooit zo eenvoudig! De onderstaande moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Hamont.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Hamont gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Hamont

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor betonschuttingen Hamont. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Hamont

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kunt kiezen uit diverse type tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Anthonis
schutting Steenderen
schutting Langeraar
schutting Liempde
schutting IJsselstein
schutting IJsselstein
schutting Grubbenvorst
schutting Zelhem
schutting Dokkum
schutting Leiden
schutting Kloosterzande
schutting Breda