Schutting Hamont

Op zoek naar een beton tuinafscheiding Hamont? Prins schuttingen kan de schutting leveren of zetten uw nieuwe schutting Hamont vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken een nieuwe tuinafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers die niks anders verrichten dan het bouwen van tuinafscheidingen. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij bouwen uw tuinafscheiding zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Schutting Hamont

De houten tuinafscheiding vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de particulieren. De fundering van dit type tuinafscheidingen Hamont bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor hoogst geschikt voor schuttingen Hamont. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Hamont.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Hamont is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinafscheiding voor uw tuin Hamont. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Hamont.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Hamont plaatsen:

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Tuinafscheiding van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Hamont

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk.

Poortdeur

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Aarle-Rixtel
schutting Maasdam
schutting Zegge
schutting Haaften
schutting Heino
schutting Bodegraven
schutting Nieuwstadt
schutting Rotterdam
schutting Lexmond
schutting Boekelo
schutting Purmerend
schutting Wassenaar