Schutting Heks

Op zoek naar een beton schutting Heks? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Heks. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het zetten van de schutting is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heks

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Heks bent u verzekerd van een correct resultaat met goede garanties. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van de bouwers.

De houten schuttingen Heks vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Heks zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Heks.

Tuin schermen Heks

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Heks

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Heks die zeer lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Heks.

Een schutting plaatsen Heks hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Heks is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Heks. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Heks.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Heks. Dat was nog nooit zo simpel! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of schutting Heks plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Schuttingen Heks gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Heks

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Heks is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Poort Heks

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
U kan kiezen uit diverse type tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Woubrugge
schutting Ottersum
schutting Cothen
schutting Breskens
schutting Velserbroek
schutting Losser
schutting Wijk en Aalburg
schutting Beekbergen
schutting Vlissingen
schutting Horst
schutting Bedum
schutting Maarn