Schutting Heks

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Heks? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting Heks. Het bouwen van een een schutting Heks kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heks

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Heks, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Heks gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom bijzonder bestemd voor tuinafscheidingen Heks. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Heks.

Tuinschermen Heks

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Heks

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Heks uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Heks die zeer lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Heks.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Heks is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Heks. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een tuin Heks.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Heks. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Heks plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Heks van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Heks

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor betonschuttingen Heks. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Heks

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nijkerkerveen
schutting Rozenburg
schutting Grubbenvorst
schutting Esch
schutting Olst
schutting Warmenhuizen
schutting Vijfhuizen
schutting Kerkdriel
schutting Heukelum
schutting Bergeijk
schutting Philippine
schutting Kockengen