Schutting Geldrop

Op internet aan het kijken voor een luxe schutting in Geldrop? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen. We kunnen doorgaans binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Geldrop

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de klanten. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Geldrop.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Geldrop is nu erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al gauw een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin bij u in Geldrop? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting bij u in Geldrop plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Geldrop

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur

Een poort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Kudelstaart
schutting Bodegraven
schutting Sprundel
schutting Cothen
schutting Middelrode
schutting Wijlre
schutting Megen
schutting Berlikum
schutting Eefde
schutting Valkenswaard
schutting Broek in Waterland
schutting Monster