Schutting Geldrop

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Geldrop? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Geldrop. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Geldrop

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Geldrop correct plaatsen. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Geldrop erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze soort tuinafscheiding. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de klanten. De palen van dit type tuinafscheiding Geldrop zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Geldrop.

Tuinschermen Geldrop

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Geldrop

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Geldrop: Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Geldrop.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Geldrop is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting Geldrop zal aantreffen voor uw woning in Geldrop. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze klanten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Geldrop? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Geldrop. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Geldrop zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Geldrop gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Geldrop

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Geldrop nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur Geldrop

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Steenderen
schutting Varsseveld
schutting Sliedrecht
schutting Leimuiden
schutting Hoogkerk
schutting Akkrum
schutting Lekkerkerk
schutting Dommelen
schutting Montfoort
schutting Steenwijk
schutting Ammerstol
schutting Deventer