Schutting Geldrop

Op zoek naar een hout beton schutting Geldrop? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton tuinschutting Geldrop. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Geldrop

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Geldrop perfect plaatsen. Elke achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de bouwers.

De houten schutting Geldrop vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Geldrop. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Geldrop.

Tuin schermen Geldrop

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Geldrop

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Geldrop die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting plaatsen Geldrop.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Geldrop is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Geldrop. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Geldrop? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Geldrop bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinafscheidingen Geldrop gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Geldrop

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Geldrop is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort Geldrop

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit verscheidene type tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Voerendaal
schutting Wijk en Aalburg
schutting Philippine
schutting Oud-Vossemeer
schutting Albergen
schutting Hulsen
schutting Geffen
schutting Zetten
schutting Opperdoes
schutting Swalmen
schutting Teteringen
schutting Goudswaard