Schutting Schriek

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Schriek? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen Schriek. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Schriek

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Schriek bent u verzekerd van een eerlijk resultaat met uitstekende garanties. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de klanten. De palen van dit type schutting Schriek zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 andere hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Schriek.

Tuin schermen Schriek

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Schriek

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Schriek uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Schriek die zeer lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Schriek.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Schriek is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al snel een schutting Schriek die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Schriek.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Schriek. Dat was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Schriek. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Schriek gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Schriek

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Schriek niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur Schriek

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Almere-Stad
schutting Tolkamer
schutting Appingedam
schutting Hansweert
schutting Stolwijk
schutting Bosschenhoofd
schutting Koudekerke
schutting Leusden
schutting Moerkapelle
schutting Boekelo
schutting Dalfsen
schutting Olst