Schutting Vries

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Vries? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton erfafscheiding. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de offerte en het monteren van de schutting is plusminus 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij plaatsen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Vries

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, tegenwoordig kiezen minder mensen voor deze soort schutting. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit type erfafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Vries.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Vries is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Vries. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Op zoek naar een referentie adres bij u in Vries? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of erfafscheiding bij u in Vries zetten:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Vries

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poort

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kan kiezen uit verschillende modellen poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Joure
schutting Huister Heide
schutting Heukelum
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Broek op Langedijk
schutting Dussen
schutting Hoofddorp
schutting Veenendaal
schutting Hillegom
schutting Heino
schutting Bunschoten
schutting Aduard