Schutting Vries

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting Vries? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Vries. Het bouwen van een schuttingen Vries kan gewoonlijk binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vries

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Vries, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin doorgaans afwijkend zijn. Wij bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Vries erg gewild, tegenwoordig zoeken minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Vries. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Vries.

Tuinschermen Vries

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Vries

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Vries uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Vries: Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Vries.

Een tuinafscheiding plaatsen Vries hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Vries is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al snel een schutting Vries die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben wij Vries eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Schutting kopen Vries. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Vries.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Vries gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Vries

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Vries niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Vries heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Vries

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Milheeze
schutting Meppel
schutting Doorwerth
schutting Didam
schutting Den Dolder
schutting Leerdam
schutting Maastricht
schutting Venlo
schutting Nibbixwoud
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Vlodrop
schutting Axel