Schutting Nieuw-Lekkerland

Op internet aan het kijken voor een moderne schutting in Nieuw-Lekkerland? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting. We kunnen meestal binnen 15 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van erfafscheidingen bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met goede garanties. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Nieuw-Lekkerland

De houten schutting gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. De palen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is hier door uiterst geschikt voor schuttingen. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Nieuw-Lekkerland.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin in Nieuw-Lekkerland is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Mogelijk hebben wij bij u in Nieuw-Lekkerland eerder een erfafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle erfafscheidingen die wij zetten in Nieuw-Lekkerland. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Nieuw-Lekkerland

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Millingen aan de Rijn
schutting ‘s Gravenmoer
schutting Hardegarijp
schutting Barendrecht
schutting Aalst
schutting Leimuiden
schutting Mook
schutting Wapenveld
schutting Belfeld
schutting Sint Anthonis
schutting Berg
schutting Staphorst