Schutting Lith

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Lith? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Lith. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lith

We werken alleen met ervaren medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen Lith. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Lith vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De basis van deze soort schuttingen Lith bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Lith.

Tuin schermen Lith

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Lith

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Lith die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Lith.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin Lith is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste tuinafscheiding Lith zal tegenkomen voor uw woning in Lith. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Lith.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Lith zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Lith.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Lith

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Lith. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen!

Poort Lith

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heerlen
schutting Doesburg
schutting Broek op Langedijk
schutting Zeewolde
schutting Ittervoort
schutting Achterveld
schutting Wommels
schutting Dodewaard
schutting Uithuizermeeden
schutting Ittervoort
schutting Hoogvliet
schutting Purmerend