Schutting Lith

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een beton schutting in Lith? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Lith kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen monteren kunnen de houten schutting correct monteren. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls afwijkend zijn. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Lith

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de klanten. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 andere hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Lith.

Een erfafscheiding plaatsen in Lith hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Lith is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Lith. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie adres bij u in Lith? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die we plaatsen in Lith. Elke soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Lith

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poortdeur

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Gulpen
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Diepenheim
schutting Baarlo
schutting Schinnen
schutting Vijfhuizen
schutting Halfweg
schutting Venhuizen
schutting Winschoten
schutting Hoeven
schutting Rockanje
schutting Baarn