Schutting Oud-Vossemeer

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Oud-Vossemeer? Prins schuttingen kan de schuttingen Oud-Vossemeer bezorgen of monteren de nieuwe schuttingen Oud-Vossemeer vakbekwaam en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oud-Vossemeer

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Oud-Vossemeer perfect plaatsen. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Oud-Vossemeer vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Oud-Vossemeer zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor tuinafscheidingen Oud-Vossemeer. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Oud-Vossemeer.

Tuinschermen Oud-Vossemeer

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Oud-Vossemeer

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Oud-Vossemeer die lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Oud-Vossemeer.

Een tuinafscheiding kopen Oud-Vossemeer hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Oud-Vossemeer is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Oud-Vossemeer. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een adres Oud-Vossemeer.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Oud-Vossemeer. Het was nog nooit zo simpel! Hier vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Oud-Vossemeer. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Oud-Vossemeer van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Oud-Vossemeer

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Oud-Vossemeer is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur Oud-Vossemeer

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting ’s Gravenmoer
schutting Ter Heijde
schutting Berlikum
schutting Middelbeers
schutting Sittard
schutting Hillegom
schutting Roggel
schutting Kwintsheul
schutting Gulpen
schutting Doorwerth
schutting Baarn
schutting Ruinen