Schutting Oud-Vossemeer

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Oud-Vossemeer? Wij kunnen uw schuttingen Oud-Vossemeer bezorgen of monteren uw nieuwe schutting Oud-Vossemeer vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oud-Vossemeer

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Oud-Vossemeer foutloos monteren. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Oud-Vossemeer gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Oud-Vossemeer bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Oud-Vossemeer.

Tuinschermen Oud-Vossemeer

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Oud-Vossemeer

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Oud-Vossemeer.

Een schutting kopen Oud-Vossemeer hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Oud-Vossemeer is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al snel een schutting Oud-Vossemeer die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van de schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een tuin Oud-Vossemeer.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Oud-Vossemeer. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Oud-Vossemeer van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Oud-Vossemeer

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Oud-Vossemeer nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Oud-Vossemeer heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Oud-Vossemeer

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rhenen
schutting Geertruidenberg
schutting Aarle-Rixtel
schutting Hulsberg
schutting Heenvliet
schutting Rockanje
schutting Nijverdal
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Doornenburg
schutting Milheeze
schutting Lierop
schutting Oirschot