Schutting Oud-Vossemeer

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Oud-Vossemeer? Wij zijn de specialist van Nederland in het neerzetten van erfafscheidingen. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Oud-Vossemeer kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan erfafscheidingen bouwen kunnen de houten schutting perfect zetten. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Oud-Vossemeer

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor deze categorie erfafscheiding. De beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit type erfafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Oud-Vossemeer.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw huis in Oud-Vossemeer is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Oud-Vossemeer. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Misschien hebben wij bij u in Oud-Vossemeer voorheen een erfafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de erfafscheidingen die we zetten in Oud-Vossemeer. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Oud-Vossemeer

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Poortdeur

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Dedemsvaart
schutting Oudenbosch
schutting Meijel
schutting Maasland
schutting Mierlo
schutting Oldebroek
schutting Waarland
schutting Eefde
schutting Kesteren
schutting Hengelo
schutting Laren