Schutting Zwijndrecht

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Zwijndrecht? Wij kunnen uw schuttingen Zwijndrecht bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting Zwijndrecht vakbekwaam en snel voor u. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zwijndrecht

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Zwijndrecht correct monteren. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin doorgaans ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Zwijndrecht.

Tuin schermen Zwijndrecht

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Zwijndrecht

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Zwijndrecht.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Zwijndrecht is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google en u vind al vlug een schutting Zwijndrecht die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Zwijndrecht? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we leveren Zwijndrecht. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Tuinschutting Zwijndrecht gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout met Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Zwijndrecht

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor betonschuttingen Zwijndrecht. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Zwijndrecht

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kan kiezen uit verscheidene type tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 220cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoogezand
schutting West-Terschelling
schutting Damwoude
schutting Arnemuiden
schutting Dongen
schutting Elburg
schutting Zwammerdam
schutting Eelde
schutting Nuth
schutting Valkenswaard
schutting Maarn
schutting Opmeer