Schutting Zwijndrecht

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Zwijndrecht? Prins schuttingen kan uw schuttingen Zwijndrecht op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting Zwijndrecht vakkundig en snel voor u. Het zetten van een schuttingen Zwijndrecht kan meestal binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zwijndrecht

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Zwijndrecht foutloos plaatsen. Elke achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

De houten schuttingen Zwijndrecht gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De palen van dit type schutting Zwijndrecht zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier andere houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Zwijndrecht.

Tuinschermen Zwijndrecht

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Zwijndrecht

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Zwijndrecht uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Zwijndrecht die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Zwijndrecht.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Zwijndrecht is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Zwijndrecht zult aantreffen voor uw woning in Zwijndrecht. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres Zwijndrecht? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die we leveren Zwijndrecht. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Zwijndrecht gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Zwijndrecht

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Zwijndrecht is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur Zwijndrecht

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kunt kiezen uit verscheidene soorten tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Baarle-Nassau
schutting Udenhout
schutting Bladel
schutting Gennep
schutting Andelst
schutting Bedum
schutting Meppel
schutting Nibbixwoud
schutting Bussum
schutting Wouw
schutting Wijlre
schutting Montfort