Schutting Thorn

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Thorn? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting Thorn. Het bouwen van een schuttingen Thorn kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Thorn

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Thorn foutloos monteren. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin altijd anders zijn. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Thorn.

Tuinschermen Thorn

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Thorn

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Thorn.

Een tuinafscheiding kopen Thorn hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Thorn is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Thorn. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of verzoek ons om een referentie adres Thorn.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Deze navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Thorn.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Thorn van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Thorn

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor betonschuttingen Thorn. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Thorn heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Thorn

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heusden
schutting Vlagtwedde
schutting Langeraar
schutting Odoorn
schutting Musselkanaal
schutting Bosschenhoofd
schutting Philippine
schutting Boekel
schutting Hoogerheide
schutting Oostzaan
schutting Veen
schutting Winschoten