Schutting Thorn

Op internet aan het kijken voor een luxe schutting in Thorn? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de erfafscheiding is ongeveer 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de betonschutting correct zetten. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Thorn

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Thorn.

Een erfafscheiding kopen in Thorn hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Thorn is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin in Thorn. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de erfafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Wellicht hebben wij bij u in Thorn eerder een erfafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Deze onderstaande fraaie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Thorn.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Thorn

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Poort

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Ermelo
schutting Willemstad
schutting Ospel
schutting Gameren
schutting Denekamp
schutting Doorn
schutting Lunteren
schutting Uithuizen
schutting Haps
schutting Enschede
schutting Beek en Donk
schutting Wouw