Schutting Almere-Haven

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Almere-Haven? Wij kunnen de schutting leveren of plaatsen uw nieuwe schutting vakkundig en vlot voor u. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met bedreven personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van erfafscheidingen. Het is relevant dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Almere-Haven

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuin scherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Erfafscheiding plaatsen Almere-Haven.

Een schutting kopen in Almere-Haven hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Almere-Haven is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of vraag ons om een tuin bij u in Almere-Haven.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we leveren in Almere-Haven. Elke soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Almere-Haven

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor bouwmaterialen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Breugel
schutting Zoetermeer
schutting Wieringerwerf
schutting Driel
schutting Haaksbergen
schutting Spaarndam
schutting Egmond-Binnen
schutting Noordwijk
schutting Halsteren
schutting Geertruidenberg
schutting Reeuwijk
schutting Breedeweg