Schutting Almere-Haven

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Almere-Haven? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Almere-Haven. Het plaatsen van een schuttingen Almere-Haven kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Almere-Haven

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Almere-Haven bent u zeker van een perfect resultaat met juiste garanties. Iedere tuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Almere-Haven vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting Almere-Haven zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Almere-Haven.

Tuin schermen Almere-Haven

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Almere-Haven

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Almere-Haven.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Almere-Haven is nu erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Almere-Haven. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Of verzoek ons om een referentie tuin Almere-Haven.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! De navolgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Almere-Haven.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton tuinschutting Almere-Haven van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Almere-Haven

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Almere-Haven is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur Almere-Haven

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Haastrecht
schutting Stellendam
schutting Tegelen
schutting Assendelft
schutting Rockanje
schutting Sluis
schutting Hilvarenbeek
schutting Sint Philipsland
schutting Leek
schutting Gorssel
schutting Baexem
schutting Herten