Schutting Almere-Haven

Op zoek naar een hout beton schutting Almere-Haven? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Almere-Haven. Het bouwen van een een schutting Almere-Haven kan normaliter binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Almere-Haven

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd personeel die niets anders doen dan het installeren van schuttingen Almere-Haven. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. We zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De basis van dit type tuinafscheidingen Almere-Haven bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Almere-Haven.

Tuinschermen Almere-Haven

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Almere-Haven

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Almere-Haven: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Almere-Haven die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Almere-Haven.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Almere-Haven is nu erg handig. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Almere-Haven zal aantreffen voor uw woning in Almere-Haven. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 71% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres Almere-Haven? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Almere-Haven plaatsen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Almere-Haven van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Almere-Haven

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Almere-Haven is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur Almere-Haven

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
U kan kiezen uit meerdere modellen poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poortdeur op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwstadt
schutting Minnertsga
schutting Houten
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Oirschot
schutting Bunschoten
schutting Heusden
schutting Oosterwolde
schutting Ter Aar
schutting Ulvenhout
schutting Baexem
schutting Tegelen