Schutting Kortenaken

Op zoek naar een luxe schutting Kortenaken? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Kortenaken. Het zetten van een een schutting Kortenaken kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kortenaken

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Kortenaken, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Kortenaken erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Kortenaken.

Tuin schermen Kortenaken

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Kortenaken

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Kortenaken uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Kortenaken: Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Kortenaken.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Kortenaken is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Kortenaken. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres Kortenaken? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Kortenaken.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Kortenaken van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Kortenaken

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor betonschuttingen Kortenaken. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Kortenaken

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan kiezen uit meerdere type poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwleusen
schutting Dinxperlo
schutting Enschede
schutting Cuijk
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Stellendam
schutting IJburg
schutting Beek en Donk
schutting Giessenburg
schutting Udenhout
schutting Egmond aan Zee
schutting Scharwoude