Schutting Zelk

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting Zelk? Prins schuttingen kan uw schutting Zelk leveren of zetten de nieuwe schutting Zelk bekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de offerte en het bouwen van de schutting is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zelk

Wij werken enkel met ervaren schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Zelk. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin vaak verschillend zijn. We plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. De basis van deze soort tuinafscheidingen Zelk bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Zelk.

Tuin schermen Zelk

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Zelk

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Zelk die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Zelk.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Zelk is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Zelk zult aantreffen voor uw woning in Zelk. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Wellicht hebben we Zelk voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Hier vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Zelk. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Zelk gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Zelk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor beton schutting Zelk. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Zelk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Zelk

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan een keuze maken uit verschillende soorten poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Roosendaal
schutting Rotterdam
schutting Koudekerke
schutting Zwolle
schutting Twello
schutting Vlissingen
schutting Heinenoord
schutting Rijsbergen
schutting Vogelenzang
schutting Riel
schutting Uden
schutting Albergen