Schutting Berlaar-Heikant

Op zoek naar een beton schutting Berlaar-Heikant? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Berlaar-Heikant. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Berlaar-Heikant

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schutting Berlaar-Heikant, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak afwijkend zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Berlaar-Heikant vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Berlaar-Heikant.

Tuin schermen Berlaar-Heikant

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Berlaar-Heikant

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Berlaar-Heikant: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Berlaar-Heikant.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Berlaar-Heikant is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al gauw een tuinschutting Berlaar-Heikant die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben wij Berlaar-Heikant eerder een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Berlaar-Heikant.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Tuinafscheidingen Berlaar-Heikant gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Berlaar-Heikant

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Berlaar-Heikant is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Berlaar-Heikant

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Veendam
schutting Pijnacker
schutting Doorn
schutting Baexem
schutting Hollandscheveld
schutting Heythuysen
schutting Middenbeemster
schutting Eelde
schutting Westervoort
schutting Wezep
schutting Odiliapeel
schutting Haps