Schutting Ulrum

Op zoek naar een beton schutting Ulrum? Wij kunnen uw schutting Ulrum op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schuttingen Ulrum vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ulrum

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Ulrum, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Ulrum gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Door de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Ulrum.

Tuin schermen Ulrum

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Ulrum

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Ulrum.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Ulrum is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Ulrum zal tegenkomen voor uw woning in Ulrum. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze bezoekers gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres Ulrum.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Wij kunnen de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Ulrum zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schuttingen Ulrum gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Ulrum

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Ulrum niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Ulrum heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Ulrum

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kunt een keuze maken uit verscheidene modellen poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Andelst
schutting Makkum
schutting Eerbeek
schutting Milsbeek
schutting Dinteloord
schutting Simpelveld
schutting Etten-Leur
schutting Diessen
schutting Giesbeek
schutting Nieuwegein
schutting Elst
schutting Wassenaar