Schutting Ulrum

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Ulrum? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u verzekerd van een goed eind resultaat met goede garanties. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Ulrum

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. Het grote voordeel van deze categorie erfafscheiding is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe erfafscheiding

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Ulrum.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Ulrum is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste erfafscheiding zult vinden bij u in Ulrum. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een tuin bij u in Ulrum.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die wij leveren in Ulrum. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Ulrum

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poort

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 3 meter breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Schipluiden
schutting Callantsoog
schutting Scheemda
schutting Zoetermeer
schutting Simpelveld
schutting Ter Heijde
schutting Liessel
schutting Lemelerveld
schutting Ens
schutting Schinveld
schutting Bovenkarspel
schutting Opperdoes